HomeWebshopInfoContactMijn accountBlog
De beste kwaliteit

Alle producten in onze webshop selecteerden we met de grootste zorg uit de catalogi van onze leveranciers. We kiezen voor verschillende merken, zoals Speedrite en Göbel .

Op basis van onze eigen ervaring en voordelen combinerend van andere merken, maken we ons eigen werk, ons eigen merk. Geert is een uitstekend lasser en kent de werking van machines uit zijn broekzak. Hij maakt materiaal op maat van uw wensen. Wat denkt u bijvoorbeeld van deze rundveeweegschaal?
Hebt u eigen wensen of verlangens, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Levering aan huis

Voor maandag besteld en betaald? Dan wordt uw pakketje aan huis geleverd op donderdag! Hiervoor werken we samen met de betrouwbare partner Bpost. Bovendien zijn al deze pakketjes tijdens de verzending voor u verzekerd tot 500€. We rekenen standaard 15€ aan om te voorzien in alle verzendkosten.

Uitstekende service

Als u kiest voor verzending, dan stellen wij de pakketjes handmatig en met de grootste zorg samen. Natuurlijk mag u de bestelde producten ook altijd bij ons komen ophalen, dan voorzien wij naast een zorgvuldig samengesteld pakket ook nog wat mondelinge toelichting. Ook kunt u de apparaten en zonnepanelen laten plaatsen door ons waardoor een perfecte werking zonder zorgen gegarandeerd wordt.

Voor iedereen bieden we ten slotte ook een persoonlijke dienst na verkoop. Met alle vragen en opmerkingen kunt u steeds terecht via e-mail of via telefoon (zie contact).

Voor particulieren en bedrijven

We richten ons op iedereen die weide-apparatuur zoekt met de beste eigenschappen. Zowel ondernemingen als privé-personen kunnen hiervoor bij ons terecht. Daarom worden alle prijzen excl. btw gecatalogeerd.Alle prijzen in deze webshop zijn excl. btw en excl. verzendkosten.
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be