HomeWebshopInfoContactMijn accountBlog

Blog

Rundvee weegschaal

Septemberactie
Tijdens de maand september is er een korting van 15% op de rundveeweegschaal.  Ben je klaar om de dieren binnen te halen? Het ideale tijdstip om de dieren te wegen, dit met onze gemakkelijke bacule met bediening naast de dieren waardoor deze gemakkelijk doorlopen. Samen met digitale uitlezing de sleutel voor efficiency!
voor de vlugge beslissers beperkt aantal beschikbaar. Contacteer ons nu via geert@gedsolutions.beLees meer


Gids voor weideapparaat keuze

de keuze van het weide apparaat hangt af van de grootte van de weide en de begroeiing. onderstaande tabel geeft een duidelijk overzicht van onze apparaten. 

begroeiing kan een rietkant , lage draad , haag langs de draad,...
in de kolom joules kan je vergelijken met andere merken. de andere merken gebruiken meestal input joules.Lees meer


Verschillende soorten weide-apparaten

Wat is het verschil tussen een unigizer (TM), batterij-apparaat en draagbaar solar weide apparaat?
Een Unigizer TM is een flexibele 3-in-1 oplossing voor uw elektrische afrastering. U heeft de keuze uit voeding door netstroom (230 V), 12 V accu of 12 V accu met zonnepaneel. Deze 3-in-1 capaciteit laat toe om een Unigizer in te zetten voor tijdelijke, semi-permanente of permanente afrasteringen, maar ook voor rantsoenbegrazing!
Een batterij apparaat is een draagbare en praktische o...Lees meer


Aarding

De aarding van het schrikdraadapparaat is het belangerijkste van de hele installatie. Een goede aarding optimaliseert  de goede werking van de afrastering.
De aarding zorgt ervoor dat de schok die op de afrastering zit via het dier en vervolgens via de grond terug naar het apparaat gaat. Als de aarding niet of niet goed geinstalleerd is zal het dier niet de gewenst schok voelen.Factoren die de aarding beinvloeden- droogte- zanderige ondergrond. Hier kan je met enkele aanpassingen beter...Lees meer


Alle prijzen in deze webshop zijn excl. btw en excl. verzendkosten.
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be